Highlights of Ecuador Afbeelding Highlights of Ecuador
Highlights of Ecuador ***
Bestemming: Rondreizen Ecuador - Rondreis

Highlights of Ecuador

***

Ervaar het allerbeste van Ecuador op deze 13-daagse rondreis door een land met een rijke geschiedenis, cultuur, indrukwekkende landschappen, vriendelijke bevolking en heerlijk eten! Midden op de evenaar geniet je van onvergetelijke hoogtepunten als tropisch regenwoud, oude steden, imposante kathedralen en inheemse kleurrijke markten. Ecuador verlangt ernaar om ontdekt te worden. Ga je mee

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Quito

Welkom in Ecuador! Ga mee met een wandeling met je gids om de stad te leren kennen. In het koloniale stadshart is genoeg te zien. Historische gebouwen, talrijke indrukwekkende kerken en verschillende musea om te bezoeken. Ontdek het nachtleven van Quito, heel gemakkelijk allemaal in dezelfde straat gelegen.

Dag 02-04 Amazone Jungle

Deze dagen trek je het oerwoud in. We gaan op bezoek in een woning van een lokale stam. Deze homestay is omringd door weelderig groen. Een wandeling door de jungle is de ideale manier om kennis te maken met de lokale flora en fauna en een uitstekende kans om lokale cultuur en tradities te ontdekken.

Dag 05-06 Banos

Een walhalla voor natuurliefhebbers. Banos is gelegen in een prachtige vallei met kletterende watervallen en borrelende warmwaterbronnen. De plek om het buitenleven van Ecuador te ontdekken.

Dag 07 Alausi

Vandaag maak je kennis met de stad Alausi dat kan bogen op een rijke geschiedenis. Je komt ogen tekort in het historische hart waar je talrijke oude huizen en gebouwen aantreft.

Dag 08-09 Cuenca

Ga mee op een spectaculair rail-avontuur. Al zigzaggend baant een speciaal treintje zich een weg naar Nariz del Diablo. Cuenca is een van de mooiste en aantrekkelijkste steden van Ecuador. Niet alleen door de schone frisse lucht maar bovenal door de unieke oude binnenstad waar koloniale huizen en kerken het straatbeeld domineren. Met recht een werelderfgoed.

Dag 10-11 Otavalo

Van heinde en verre komen lokale inwoners uit de regio en internationale reizigers naar Otavalo om de inheemse markt te bezoeken. Veel groente, fruit, vlees, pluimvee maar ook houtsnijwerk en kleurrijke handgeweven doeken, kleding, hoeden en sjaals worden grif verhandeld.

Dag 12-13 Quito

Een laatste kans om Quito te bekijken voordat de reis ten einde is. Wandel door de kronkelige straten in het oude gedeelte van de stad of ontspan en neem een welverdiend drankje in een van de stijlvolle barretjes.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 3 ontbijten, 2 lunches en 3 diners Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Overige maaltijden Optionele excursies Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Highlights of Ecuador 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail