Eilandhoppen Corfu, Lefkas en Kefalonia Afbeelding Eilandhoppen Corfu, Lefkas en Kefalonia
Eilandhoppen Corfu, Lefkas en Kefalonia
Bestemming: Rondreizen Griekenland - Eilandhoppen

Eilandhoppen Corfu, Lefkas en Kefalonia


plane hotel car

Bezoek drie Griekse eilanden in 1 vakantie: Corfu, Lefkas en Kefalonia
Inclusief binnenlandse vluchten en huurauto op alle eilanden




Corfu
Corfu is een boomrijk, groen Ionisch eiland. Het biedt een prachtige natuur, schilderachtige, door bossen omgeven dorpjes, idyllische baaien en heerlijke stranden. Naast al dit natuurschoon biedt Corfu ook een verzameling oudheidkundige bezienswaardigheden. Bezoekt u bijvoorbeeld het oude, historische gedeelte van Corfu-stad dat op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat, het Korission meer, het voormalige zomerverblijf van Keizerin Sissi van Oostenrijk (het Achilleion paleis) en de ruines van het Venetiaans kasteel bij Kassiopi. Meer informatie over Corfu kunt u vinden in het FlyDrive programma Ontdek Corfu.

Lefkas
Ook Lefkas is een groen, Ionisch eiland Lefkas met schitterende stranden en weelderig begroeide bergen. Het eiland wordt gekenmerkt door heel verschillende landschappen. In het bergachtige binnenland vindt u tal van authentieke bergdorpjes die u een kijkje geven in het echte leven op Lefkas. De heuvelachtige oostkust van het eiland heeft een wat vriendelijker karakter en heeft vele kustplaatsjes en mooie (kiezel)stranden terwijl de westkust prachtige, indrukwekkende stranden herbergt maar een stuk woester en grilliger is. Aanraders zijn Lefkas-stad, de Nidri watervallen (ook wel Dimosari watervallen genoemd), een wandeling door de Melissa kloof, Cape Lefkada met een uit 1890 stammende vuurtoren en bootexcursies naar kleine eilandjes als Skorpios of Meganisi. Als u geluk heeft, kunt u tijdens het boottochtje wellicht dolfijnen zien. Meer informatie over Lefkas kunt u vinden in het FlyDrive programma Ontdek Lefkas.

Kefalonia
Kefalonia is het grootste Ionische eiland. Het eiland heeft een mooie hoofdstad, schitterende stranden, gezellige dorpjes en een groen binnenland met indrukwekkende bergen. Op Kefalonia is een hoop te zien. Hoogtepunten zijn de hoofdstad Argostoli waar u in de haven en vanaf de brug zeeschildpadden kunt zien zwemmen in de lagune, de schilderachtige dorpjes Fiskardo en Assos waar u ook een Venetiaans kasteel kunt bezoeken, het Melissani meer, de Drogarati druipsteengrotten, de overblijfselen van het kasteel van Agios Georgios, het National Park Mount Ainos, de Robola Winery waar u onder meer de beroemde Robola wijn kunt proeven en het klooster van Agios Gerasimos. Uitgebreidere informatie over Kefalonia kunt u vinden in het FlyDrive programma Ontdek Kefalonia.

Voor deze reis zijn, in verband met de dagen waarop de verschillende vluchten worden uitgevoerd, de volgende reisduren mogelijk:

                                  Corfu                          Lefkas                         Kefalonia
10-daagse reis             2 nachten                    2 nachten                    5 nachten
12-daagse reis             4 nachten                    2 nachten                    5 nachten
17-daagse reis             4 nachten                    5 nachten                    7 nachten
21-daagse reis             6 nachten                    7 nachten                    7 nachten


Dag 1: Heenvlucht naar Corfu (circa 3 uur vliegen)

Op de luchthaven van Corfu neemt u uw huurauto in ontvangst en rijdt u naar uw accommodatie. U heeft de komende dagen de tijd om Corfu in uw eigen tempo te verkennen.

U verblijft 2, 4 of 6 nachten op Corfu in een kleinschalig, goed gewaardeerd appartementencomplex of hotel (alleen logies)

Dag 3, 5 of 7: Corfu – Lefkas (circa 30 minuten vliegen)

Vandaag levert u uw huurauto weer in op het vliegveld van Corfu en vliegt u naar de luchthaven van Preveza.

Op de luchthaven van Preveza haalt u weer een huurauto op en rijdt u naar de befaamde drijvende brug. Vlak voor deze drijvende brug over het smalle kanaal dat het Ionische eiland Lefkas met het vasteland verbindt, kunt u een bezoek brengen aan het 14e-eeuwse Agia Mavra kasteel met een mooie vuurtoren. Aangekomen op Lefkas, zet u koers naar uw accommodatie. U heeft de komende dagen de tijd om Lefkas in uw eigen tempo te verkennen.

U verblijft 2, 5 of 7 nachten op Lefkas in een kleinschalig, goed gewaardeerd appartementencomplex of hotel (alleen logies)

Dag 5, 7, 10 of 14: Lefkas – Kefalonia (circa 30 minuten vliegen)

Op het vliegveld van Preveza levert u uw huurauto in en vliegt u door naar Kefalonia alwaar u de volgende huurauto ophaalt en naar uw accommodatie rijdt.

U verblijft 5 of 7 nachten op Kefalonia in een kleinschalig, goed gewaardeerd appartementencomplex of hotel (alleen logies)

Dag 10, 12, 17 of 21: Terugvlucht vanaf Kefalonia (circa 3,5 uur vliegen)

 

Dag tot dag:

Dag 1:                                    Heenvlucht naar Corfu

Dag 3, 5, of 7:                         Corfu - Lefkas

Dag 5, 7, 10 of 14:                  Lefkas - Kefalonia

Dag 10, 12, 17 of 21:              Terugvlucht vanaf Kefalonia 



Locatie


Vluchten

Deze reis is mogelijk met directe vluchten vanaf Amsterdam of Dusseldorf (Duitsland).

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht.

De prijzen zijn gebaseerd op vluchten van en naar Amsterdam en op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd. Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.



Inclusief
  • Heenvlucht naar Corfu 
  • Binnenlandse vluchten Corfu-Lefkas en Lefkas-Kefalonia
  • Terugvlucht vanaf Kefalonia
  • Luchthavenbelasting
  • 9, 11, 16 of 20 overnachtingen
  • Verzorging: alleen logies
  • Huurauto, categorie small
  • Als u nu een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten

 



Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,00
  • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige maaltijden
  • Persoonlijke uitgaven, entree-, benzine- tol- en parkeergelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Eventuele aanschaf van een wegenkaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze. 
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Eilandhoppen Corfu, Lefkas en Kefalonia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail