Fly Drive Rondreis Van Madrid naar Valencia Afbeelding Fly Drive Rondreis Van Madrid naar Valencia
Fly Drive Rondreis Van Madrid naar Valencia ***
Bestemming: Rondreizen Spanje - Fly Drive Spanje

Fly Drive Rondreis Van Madrid naar Valencia

***


8 Dagen

8-daagse Fly Drive, begin in Madrid, het centrum van het Iberisch schiereiland, en eindig in Valencia aan de westkust. Na een bezoek aan het mooie centrum van de hoofdstad van Spanje, bezoekt u onder andere Toledo en Cuenca. Onderweg naar de volgende stop, Albacete, kunt u de oude Spaanse stad La Roda bezoeken. De laatste dagen van de reis brengt u door in Valencia.

Hotel o.b.v. Logies



Van Madrid tot Valencia

8 dagen/7 nachten - inclusief vlucht, accommodatie en All-in autohuur (0 eigen risico). De routekaart van deze reis vindt u onder het tabblad Extra Info

Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1 Amsterdam - Madrid

U vertrekt vandaag naar Madrid om aan uw Fly en Drive richting Valencia te beginnen.

Dag 2 Madrid

In de hoofdstad van Spanje is veel cultuur te vinden. Zo is er het Palacio Real aan het Plaza de Oriente waar ook het operagebouw en de Almudena kathedraal liggen. Het Plaza Mayor en de Puerta del Sol zijn zeker een bezoek waard. Ook het Museo del Prado, waar schilderijen van onder andere Goya hangen, het Thyssen-Bornemisza museum en het Reina Sofia museum, waar onder andere de Guernica van Picasso hangt, horen bij de bijzondere bezienswaardigheden van deze stad.

Dag 3 Madrid - Toledo

U verlaat de stad Madrid en rijdt naar Toledo dat iets buiten Madrid ligt. Het historische centrum van de stad is nog omringt door de oude stadsmuur met verschillende poorten. Via deze poorten komt u op kleine pleinen zoals het Plaza de Zocodover en de smalle straten van het centrum met synagogen, moskeeen, kathedralen en kerken.

Dag 4 Toledo - Cuenca

Na uw overnachting in Toledo rijdt u verder naar Cuenca. De burcht en de muren die rond de binnenstad liggen, zijn in de 8e eeuw door de Moren gebouwd. In deze plaats staat ook de eerste gotische kathedraal van Spanje. Deze werd in de 12e eeuw gebouwd door koning Alfons VIII die de stad in 1177 veroverde. De kathedraal is gelegen aan het Plaza Mayor waar ook het stadhuis aan grenst. De mooie binnenstad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 5 Cuenca - Albacete

Onderweg naar Albacete komt u langs de oude stad La Roda. Tussen de smalle straten en oude huizen staat de Salvador kerk uit de 16e eeuw. In Albacete aangekomen kunt u het oudste deel van de stad bezoeken waar de kathedraal zich bevindt. Deze kathedraal is gebouwd in een indrukwekkende mix van stijlen; gotisch, romaans, barok en neogotisch. Een mooie wandeling kunt u maken in het Abelardo Sanchez park en ook een bezoek aan het Albacete museum mag u niet missen.

Dag 6 Albacete - Valencia

U rijdt verder richting de kust naar de stad Valencia. Onderweg komt u langs de plaatsen Almansa en Alcala del Jucar. In de stad Almansa vindt u een groot kasteel dat door Don Juan Manuel is herbouwd in de 14e eeuw. Het oude centrum is gebouwd in smalle straten rondom het kasteel. Naast het kasteel kunt u hier ook het oude paleis bezoeken en het stadhuis. Als u verder naar het noorden rijdt, komt u bij Alcala del Jucar. Ook hier vindt u een kasteel waaromheen huizen zijn gebouwd. Dit van oorsprong Arabische kasteel staat op de rand van een kloof, vanwaar u een mooi uitzicht heeft.

Dag 7 Valencia

Valencia ligt aan de westkust van Spanje. In de stad vindt u de Botanische tuin en een van de mooiste gotische gebouwen van de stad; La Lonja de la Seda. De wijk Eixample bestaat uit grote straten en mooie tuinen, alles gebouwd in de art nouveau stijl. De muur die vroeger de historische stad beschermde is bijna volledig afgebroken. Wel staan nog twee van de torens overeind; de Torres de Quart, die ooit dienst deed als gevangenis en de Torres de Serranos, waardoor Napoleon de stad binnenkwam.

Dag 8 Valencia - Amsterdam

Vandaag laat u uw huurauto achter op de luchthaven en vliegt u terug naar Amsterdam. Uw ontdekkingstocht van Madrid naar Valencia is helaas afgelopen.

Deze 8 -daagde Fly Drive is inclusief

  • Vluchten Amsterdam - Madrid // Valencia - Amsterdam
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels o.b.v. logies
  • Huurauto, categorie small

Informatie Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Bijkomende kosten

  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart
  • Tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt bij te boeken

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tus-senlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotels

Onder het tabblad Extra info vindt u de route van de reis en de hotelaccommodaties, waar u gedurende deze fly drive zult verblijven. I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice

Fotos i Instituto de Turismo de Espana (TURESPANA)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

  • Heenvlucht naar Madrid
  • Terugvlucht vanuit Valencia 


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive Rondreis Van Madrid naar Valencia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail