Waarom kiest u voor MegaVakanties.nl?

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met het uitzoeken van hun ideale vakantie naar diverse prachtige bestemmingen. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij de reisadviseur zijn op het gebied van Fly Drives. Of u nu kiest voor een exclusieve vakantie Italie op maat, een voordelige vakantie Sicilie, een eilandhop vakantienaar de Azoren of Griekenland, een luxe Paradores vakantie naar Spanje of een mooie Pousada vakantie naar Portugal, wij zijn u daarbij graag van dienst!

Het samenstellen van uw perfecte vakantie vakantie is onze specialiteit.
Het is geen geheim dat wij bij het selecteren van de accommodaties onderweg alleen de zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's of farmhouses selecteren, op de beste locaties. Met de all-in autohuur, kunt u zorgeloos rondtouren en optimaal genieten van alle bezienswaardigheden die de mooie bestemmingen te bieden hebben. Persoonlijke en snelle service staan bij ons voorop. De kroon op ons werk is u een bijzonder prettige vakantie te bezorgen, waar u nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt.

Om mijn liefde en passie voor Megavakanties met u te delen, heb ik de website Megavakanties.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar verschillende bestemmingen, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kennen de landen van binnestebuiten en zullen voor u de perfecte reis naar verschillende bestemmingen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Welkom bij MegaVakanties.nl, uw vertrouwde reispartner met meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van droomvakanties naar diverse prachtige bestemmingen. Als de reisadviseur op het gebied van Fly Drives, hebben wij ons geprofileerd als dé expert in het samenstellen van vakanties die aan al uw verwachtingen voldoen. Of het nu gaat om een exclusieve vakantie op maat door het betoverende Italië, een voordelige vakantie naar het zonnige Sicilië, een eilandhop avontuur naar de Azoren of Griekenland, een luxe Paradores vakantie in Spanje, of een sfeervolle Pousada vakantie in Portugal, bij MegaVakanties.nl staan wij klaar om uw droomvakantie werkelijkheid te maken. Ontdek waarom kiezen voor MegaVakanties.nl de beste stap is naar een onvergetelijke reiservaring.

Waarom MegaVakanties.nl?
35 Jaar Ervaring en Expertise:
Al meer dan 35 jaar hebben wij met passie en toewijding klanten geholpen bij het vinden van hun ideale vakantie. Onze ruime ervaring en diepgaande expertise maken ons dé reisadviseur op het gebied van Fly Drives. Vertrouw op ons om uw vakantie tot in de puntjes te regelen.

Diverse Bestemmingen, Diverse Opties:
Bij MegaVakanties.nl begrijpen we dat geen twee reizigers hetzelfde zijn. Daarom bieden we een gevarieerd aanbod aan bestemmingen en vakantieopties. Of u nu op zoek bent naar de romantiek van Italië, de exotische charme van de Azoren, of de historische pracht van Spanje, wij hebben de perfecte vakantie voor u.

Exclusieve Maatwerkopties:
Uw vakantie moet uniek zijn en aansluiten bij uw specifieke wensen. Bij MegaVakanties.nl geloven we in exclusieve maatwerkopties. Of het nu gaat om het ontwerpen van een persoonlijke route, het toevoegen van specifieke activiteiten, of het kiezen van accommodaties die passen bij uw stijl, wij zorgen voor een vakantie die helemaal bij u past.

Selectie van Hoogwaardige Accommodaties:
Comfort en kwaliteit zijn essentieel voor een geslaagde vakantie. Daarom selecteren wij alleen zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's en farmhouses op de beste locaties onderweg. Rust uit in stijlvolle accommodaties die bijdragen aan een onvergetelijke reiservaring.

Zorgeloos Rondtouren met All-In Autohuur:
Bij MegaVakanties.nl geloven we in de vrijheid om op eigen tempo te ontdekken. Onze all-in autohuur stelt u in staat om zorgeloos rond te touren en optimaal te genieten van alle bezienswaardigheden die de bestemmingen te bieden hebben. Flexibiliteit staat centraal bij het creëren van uw ideale vakantie.

Persoonlijke en Snelle Service:
Elke reiziger verdient persoonlijke aandacht. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van uw reisplanning. Wij streven naar een snelle en efficiënte service, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw vakantie.

Een Bijzonder Prettige Vakantie:
Onze missie is simpel maar krachtig: wij willen u een bijzonder prettige vakantie bezorgen. Wij streven ernaar om uw vakantie-ervaring te overtreffen en u herinneringen te bieden waar u nog vele jaren met plezier naar terugkijkt.

Hoe Wij Werken:
Ontdek Onze Bestemmingen:
Verken de verscheidenheid aan bestemmingen en vakantieopties op onze website. Laat u inspireren door de prachtige reisroutes en mogelijkheden die we bieden.

Deel Uw Wensen voor Maatwerk:
Bij MegaVakanties.nl draait het om uw wensen. Deel ze met ons, zodat we een maatwerkvakantie kunnen creëren die perfect bij u past.

Geniet van Hoogwaardige Accommodaties:
Rust uit in zorgvuldig geselecteerde accommodaties op toplocaties. Wij zorgen ervoor dat uw overnachtingen een aanvulling zijn op uw vakantie-ervaring.

Ervaar Zorgeloos Rondtouren:
Geniet van de vrijheid om zorgeloos rond te touren met onze all-in autohuur. Ontdek de schoonheid van elke bestemming op uw eigen tempo.

Persoonlijke Begeleiding:
Ons toegewijde team staat klaar om u persoonlijk te begeleiden. Van het aanpassen van uw reisroute tot het verstrekken van lokale tips, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw vakantie voldoet aan al uw verwachtingen.

Geniet van Een Bijzonder Prettige Vakantie:
Laat ons ervaren team u begeleiden naar een vakantie die niet alleen aan, maar voorbij uw verwachtingen gaat. Geniet van elke moment van uw bijzonder prettige vakantie.

Conclusie:
Kies MegaVakanties.nl als uw reispartner en ontdek waarom wij al meer dan 35 jaar lang klanten helpen bij het realiseren van hun droomvakanties. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw vakantie omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Bij MegaVakanties.nl gaat het niet alleen om het organiseren van reizen; het gaat om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Ons team van reisspecialisten kennen de landen binnenstebuiten en werken graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kunt vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om uw perfecte vakantie samen te stellen.

Boek met vertrouwen!

Bij Flydriveaanbieding.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met MegaVakanties Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) Lidnr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Lidnr. 3001

MegaVakanties (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

MegaVakanties (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

Megavakanties.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

MegaVakanties
T. 020-3415035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

E. info@vakantiestunt.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01