14 daagse autorondreis per 4WD Botswana enen Vic Falls Afbeelding 14 daagse autorondreis per 4WD Botswana enen Vic Falls
14 daagse autorondreis per 4WD Botswana en Vic Falls ***
Bestemming: Rondreizen Botswana - Rondreizen

14 daagse autorondreis per 4WD Botswana en Vic Falls

***

Deze unieke rondreis begint in Windhoek in Namibie. In Botswana maakt u een onvergetelijke excursie naar het Moremi National Park en Okavango Delta. Via het noordoostelijke deel van de Caprivi strook reist u naar het Chobe National Park, het op een na grootste park van Botswana dat met name bekend staat om de vele olifanten. Uw reis eindigt bij de machtige watervallen van Victoria. Een ervaring om nooit te vergeten!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1 & 2: Amsterdam - Windhoek

U vliegt vandaag via Frankfurt naar Windhoek waar u de volgende ochtend aankomt. Hier wordt u welkom geheten door onze vertegenwoordiging die u uw informatiepakket overhandigt en alle verdere informatie geeft die nodig is voor uw rondreis. Vervolgens haalt u uw huurauto op en rijdt naar uw hotel in Windhoek (ca. 50km).

Dag 3: Windhoek - D'kar (ca. 500 km)

Een vroege start is aan te raden aangezien u een lange afstand heeft af te leggen. U rijdt in oostelijke richting naar de Kalahari woestijn en gaat bij Buitenpos de grens naar Botswana over. Neem de tijd voor deze overgang, want de grensformaliteiten kunnen enige tijd in beslag nemen. U vervolgt uw weg via Ghanzi naar D'kar voor de overnachting.

Dag 4: D'kar - Maun (ca. 330 km)

Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan een San dorp, waar u kennis kunt maken met de traditionele levensstijl van de San, die zich hebben aangepast aan het leven in de woestijn. Hierna verlaat u D'kar en reist u verder naar Maun. Maun is een kleine plaats en wordt gezien als de toegangspoort tot de Okavango Delta.

Dag 5 & 6: Maun - Moremi National Park (ca. 140 km)

Vandaag gaat u het echte avontuurlijke Botswana ervaren! Hoewel alleen geschikt voor 4WD voertuigen, is de route naar uw lodge in het Moremi National Park heel goed zelf te rijden. U wordt rond de lunch verwacht zodat u op tijd klaar bent voor uw eerste game drive. Het Moremi National Park ligt in het oostelijk deel van de Okavango Delta en kenmerkt zich door dichte begroeiing van acacias. Het wild in het park is zeer gevarieerd en talrijk. Ook de volgende dag staat geheel in het teken van wild spotten. Afhankelijk van het seizoen kunt u deelnemen aan een Mokoro excursie waarbij u per traditionele kano vanaf het water van de prachtige natuur en het wild geniet.

Dag 7 Moremi - Maun

Na een laatste ochtend game drive zet u aan het einde van de ochtend weer koers naar Maun voor de overnachting.

Dag 8: Maun - Bagani (ca. 380 km)

Vandaag rijdt u via de westkant van de Okavango Delta in noordelijke richting. De afstand is niet al te groot, maar houdt u er rekening mee dat u onderweg veel dieren en mensen op de weg kunt tegen komen. Bij Mohambo steekt u de grens met Namibie weer over. U rijdt door het Bwabwata National Park naar uw lodge aan de oevers van de Okavango rivier.

Dag 9: Bagani - Kongola (ca. 190 km)

De lodge biedt diverse activiteiten waaraan u in de ochtend kunt deelnemen (ter plaatse extra te reserveren), maar u kunt ook op eigen gelegenheid de Popa Falls bezoeken op weg naar uw volgende overnachting; een lodge gelegen aan de oevers van de Kwando rivier.

Dag 10 & 11: Kongola - Chobe National Park (ca. 170 km)

Na het ontbijt vertrekt u via Katima Mulilo naar het bekende Chobe National Park. Vervolgens gaat u de grens over en rijdt u over de Ngoma Bridge naar de Botswana grenspost. De volgende ochtend gaat u op game drive in het Chobe National Park en geniet u van al het wild wat u tegen zult komen. Voor de lunch keert u terug naar de lodge en na een paar ontspannen uurtjes gaat u aan boord van een riviercruise over de Chobe rivier.

Dag 12: Chobe National Park - Victoria Falls (ca. 150 km)

Na een laatste game drive verlaat u de lodge en rijdt u door het Chobe National Park richting Kasane. Hier levert u uw huurauto in en heeft u een transfer naar Victoria Falls. Aangekomen bij uw hotel kunt u gaan genieten van de geweldige watervallen.

Dag 13: Victoria Falls - Amsterdam

De laatste ochtend is aangebroken. U heeft een transfer naar de luchthaven van Victoria Falls en vliegt via Windhoek en Frankfurt terug naar Nederland.

Dag 14: Amsterdam

Vroeg in de ochtend stapt u op de luchthaven Frankfurt over op uw vlucht naar Schiphol, waar u nog geen 2 uur later arriveert.

Overnachtingen Plaats - Accommodatie 1 x Windhoek - Pension Moni 1 x D'kar - Edo's Camp 1 x Maun - Crocodile Camp 2 x Moremi National Park - Sango Safari Camp 1 x Maun - Crocodile Camp 1 x Bagani - Ndhovu Safari Lodge 1 x Kongola - Camp Kwando 2 x Chobe National Park - Muchenje Safari Lodge 1 x Victoria Falls - The Kingdom Hotel Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen

Inbegrepen * Vliegreis Amsterdam - Windhoek (via Frankfurt) en Victoria Falls - Amsterdam (via Windhoek en Frankfurt) per Air Namibia Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag 11 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties Verzorging op basis van logies en ontbijt, lunch op dag 5, 6 en 10, diner op dag 3, 5, 6, 8 en 11 6 x game drive Reisbescheiden (accommodatievouchers en gedetailleerde Engelstalige routebeschrijving) bij aankomst in Namibie Meet & Greet op de luchthaven Transfer van Kasane naar hotel in Victoria Falls Transfer van hotel naar de luchthaven van Victoria Falls

Niet inbegrepen Autohuur NIET inbegrepen: Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 11 dagen. Bekijk hier ons aanbod, de algemene voorwaarden en scherpe prijzen voor Avis. Voor het huren van een 4WD voertuig kunt u bij ons terecht bij Kea. Brandstofkosten, entreegelden, 'conservation fees' nationale parken, fooien, overige maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

14 daagse autorondreis per 4WD Botswana en Vic Falls 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail