Active Galapagos Afbeelding Active Galapagos
Active Galapagos ***
Bestemming: Rondreizen Ecuador - Rondreis

Active Galapagos

***

Ontdek de wondere wereld en het wildleven van de Galapagos te voet, per boot en fiets! Je vindt hier een ongewone diversiteit in flora en fauna. Sta oog in oog met kleurrijke en bizarre dieren! Van albatrossen, fregatvogels en Jan-van-genten tot zeeleeuwen, robben en mantas. Je vindt ze hier allemaal!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Quito

Aankomst in Quito, de hoofdstad van Ecuador. s Middags heb je een welkomsmeeting en maak je kennis met Quito. Breng een bezoek aan diverse musea en andere historische gebouwen, waaronder de kathedraal van Quito en het Museo del Banco Central.

Dag 02-03 Isla San Cristobal

Op naar San Cristobal eiland in de Galapagos archipel. Leer meer over de geschiedenis van de Galapagos eilanden bij het Interpretation Center en ga naar Mann Beach voor een duik. Hier vinden we onder meer zeeleeuwen en fregatvogels. De volgende dag maak je een boottocht langs Isla de Lobos en Cerro Brujo beach. Observeer de blauwvoetgent en ga snorkelen of duiken (optioneel)!

Dag 04-06 Isla Floreana/Isla Isabela

Vroeg op voor onze boottocht naar Floreana en Isabela eiland. Houd je ogen open en wie weet zie je onderweg dolfijnen en de albatros! De volgende dag bezoeken we een van de actiefste vulkanen van de Galapagos eilanden, Sierra Negra vulkaan, vanaf waar je een geweldig uitzicht hebt en de lava tunnels kunt bezoeken. Ook brengen we een bezoek aan het broedcentrum met reuzenschildpadden. Op dag 6 reizen we naar de Wall of Tears, onderweg bezoeken we roze flamingos en kunnen we snorkelen.

Dag 07 Isla Santa Cruz

Op naar Santa Cruz voor de reuzenschildpadden! We brengen een bezoek aan de witte stranden van Tortuga Bay.

Dag 08 Isla Santa Fe/Isla San Cristobal

We bezoeken het Charles Darwin Research Station die nauw samenwerkt met de Galapagos National Park Service voor behoud en bescherming van de eilanden. Onder andere de zeldzame reuzenschildpad wordt hier bestudeerd. Ga op Santa Fe snorkelen tussen de zeeleguanen, mantas en vele andere vissen, voordat we terugkeren naar San Cristobal.

Dag 09-10 Quito

s Middags laten we de Galapagos eilanden achter ons en gaan we terug naar het vaste land. Hier kun je Quito op eigen gelegenheid verder verkennen en eventueel nog de laatste inkopen doen.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 7 ontbijten en 7 lunches Excursies en sightseeing volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Galapagos permit a USD 110 p.p. Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Active Galapagos 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail