Verlenging Galapagos vrijdag vertrek Afbeelding Verlenging Galapagos vrijdag vertrek
Verlenging Galapagos vrijdag vertrek ***
Bestemming: Rondreizen Ecuador - Rondreis

Verlenging Galapagos vrijdag vertrek

***

Uw rondreis door Ecuador, kunt u verlengen met een bezoek aan de Galapagos eilanden. Per boot doet u een aantal eilanden aan en bezoekt u een aantal bijzondere plaatsen.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaVerlenging Galapagos eilanden, vrijdag vertrek

 • Vertrek op vrijdag
 • 5 nachten verblijf op M/V Santa Cruz, 1 nacht in Guayaquil
 • Vluchten Guayaquil - Galapagos // Galapagos - Guayaquil

Dag 1, vrijdag; Guayaquil - San Cristobal eiland

U wordt van uw hotel in Guayaquil naar de luchthaven gebracht, vanwaar u naar de Galapagos eilanden vertrekt. Daar aangekomen stapt u aan boord van de M/V Santa Cruz. Dit schip is speciaal gebouwd om door dit gebied te varen. De hutten waarin u verblijft zijn gelegen op het hoofd- en bovendek. Door de glazen bodem van de boot kunt u het leven onderwater bekijken. U krijgt uw hut aangewezen en luncht op de boot. 's Middags bezoekt u het centrum van Puerto Baquerizo Moreno and bezoekt u het bezoekerscentrum om meer te weten te komen over de Galapagos eilanden. Daarna wandelt u naar de noordkust van San Cristobal, waar vermoedelijk Darwin aankwam in 1835. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 2, zaterdag; San Cristobal eiland

's Ochtends bezoekt u het koraalstrand van Cerro Brujo, waar u veel verschillende zeevogels en misschien ook zeeleeuwen kunt zien. Ook kunt u langs dit strand goed snorkelen. Na de lunch, vertrekt u naar het oosten van het eiland; Pitt Point. Dit deel van het eiland kenmerkt zich door de kegels van tufsteen die langs de kust staan. Ook hier kunt u gaan snorkelen. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 3, zondag; Santa Fe eiland en South Plaza eiland

Na het ontbijt bezoekt u het Santa Fe eiland, met een wit strand waarop veel zeeleeuwen te zien zijn. Maar ook Galapagos havikken en de land leguaan worden vaak gezien tijdens de wandeling die u maakt. Het bezoek aan dit eiland kunt u afsluiten door te gaan snorkelen. U vaart door naar het South Plaza eiland. Op de rotsen van dit lavaeiland zijn bijzondere krabben te vinden. Verder kunt u op eiland leguanen en zeeleeuwen zien. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 4, maandag; Santa Cruz eiland

Deze ochtend bezoekt u op het Santa Cruz eiland het Charles Darwin Research Station. Dit Station doet onderzoek in het Galapagos National Park en het Galapagos Marine Reserve. Maar het Station geeft ook informatie over de natuur op de eilanden aan groepen en scholen. Na de lunch vertrekt u naar de hooglanden van het eiland, waar u het Scalesia bos en de tweelingkraters Los Gemelos vindt. Van december tot half april zijn hier reuzenschildpadden te zien. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 5, dinsdag; Espanola eiland

's Ochtends gaat u bij Punta Suarez van boord, waar u een wandeling maakt over de lava en rotsachtige bodem van het Espanola eiland. U bezoekt de unieke zeevogel kolonies, waaronder de albatros (april - december). Na de lunch gaat u van boord aan een wit koraal strand waar u een korte wandeling maakt. Ook hier kunt u veel zeeleeuwen zien. Na de wandeling heeft u de mogelijkheid om te gaan snorkelen of een tocht aan boord van de boot met de glazen bodem. Omdat dit de laatste avond aan boord is, is er na het diner een afscheidsborrel georganiseerd. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen op deze dag.

Dag 6, woensdag; Galapagos - Guayaquil

Vandaag vliegt u vanaf het Baltra eiland terug naar Guayaquil. Hier wordt u naar hotel gebracht. Ontbijt is inbegrepen op deze dag.

Dag 7, donderdag; Guayaquil - luchthaven

U wordt naar de luchthaven gebracht, vanwaar u richting Amsterdam vertrekt. Ontbijt is inbegrepen op deze dag.

Dag 8, vrijdag; Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Omdat luchtvaartmaatschappijen maar een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar stelt, kan het voorkomen dat zodra u bij ons boekt de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar zijn. Met uw toestemming dienen wij, tegen een toeslag, uw reis in een andere klasse te boeken.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Verlenging Galapagos vrijdag vertrek 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail