Verlenging Galapagos woensdag vertrek Afbeelding Verlenging Galapagos woensdag vertrek
Verlenging Galapagos woensdag vertrek ***
Bestemming: Rondreizen Ecuador - Rondreis

Verlenging Galapagos woensdag vertrek

***

Uw rondreis door Ecuador, kunt u verlengen met een bezoek aan de Galapagos eilanden. Per boot doet u een aantal eilanden aan en bezoekt u een aantal bijzondere plaatsen.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaVerlenging Galapagos eilanden, vrijdag vertrek

 • Vertrek op woensdag
 • 5 nachten verblijf op M/V Santa Cruz, 1 nacht in Guayaquil
 • Vluchten Guayaquil - Galapagos // Galapagos - Guayaquil

Dag 1, woensdag; Guayaquil - North Seymour Island

U wordt van uw hotel in Guayaquil naar de luchthaven gebracht, vanwaar u naar de Galapagos eilanden vertrekt. Daar aangekomen stapt u aan boord van de M/V Santa Cruz. Dit schip is speciaal gebouwd om door dit gebied te varen. De hutten waarin u verblijft zijn gelegen op het hoofd- en bovendek. Door de glazen bodem van de boot kunt u het leven onderwater bekijken. U krijgt uw hut aangewezen en luncht op de boot. 's Middags bezoekt u het North Seymour Island, waar u een wandeling langs de kust maakt. Onderweg ziet u verschillende vogelsoorten, zeeleeuwen en leguanen. U krijgt de mogelijkheid om te snorkelen. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen deze dag.

Dag 2, donderdag; Isabela eiland en Fernandina eiland

Omdat u niet van boord kan bij Punta Vicente Roca (Isabela eiland), verkent u hier de kust met een klein bootje. Onderweg ziet u verschillende vogelsoorten, zeeleeuwen en Galapagos pinguins. Hier kunt u gaan snorkelen langs de voor een deel verzonken Ecuador vulkaan. Hierna bezoekt u Punta Espinoza (Fernandina eiland). Ook hier kunt u weer veel diersoorten zien, zoals zeeleeuwen en pinguins. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen deze dag.

Dag 3, vrijdag; Isabela eiland

Na het ontbijt, gaat u van boord in het noordwesten van het Isabela eiland. U bezoekt hier het de Tagus inham. Door de eeuwen was dit een favoriete plek van piraten en walvisjagers. Een wandeling leidt u naar de Darwin Krater, die gevuld is met zout water. Aan het eind van de wandeling heeft u een mooi uitzicht. Hierna vaart u met een kleine boot langs de kust van het eiland. Na de lunch gaat u van boord bij de Urbina baai, aan de voet van de vulkanen Alcedo en Darwin. Hier kunt u veel koralen en schelpen vinden, maar ook leguanen en schildpadden. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen deze dag.

Dag 4, zaterdag; Santa Cruz eiland

Deze ochtend bezoekt u op het Santa Cruz eiland het Charles Darwin Research Station. Dit Station doet onderzoek in het Galapagos National Park en het Galapagos Marine Reserve. Maar het Station geeft ook informatie over de natuur op de eilanden aan groepen en scholen. Na de lunch bezoekt u in de hooglanden van Santa Cruz het Giant Tortoise Reserve, waar de grootste populatie schildpadden van de Galapagos leeft. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen deze dag.

Dag 5, zondag; Floreana eiland

Deze ochtend bezoekt u de Post Office Bay van het Floreana eiland. Hierna maakt u een wandeling langs een oude ton waar berichten voor andere bezoekers van het eiland kunnen worden achtergelaten. Ook bezoekt u de Barones Toren, vanwaar u de gehele noordkant van eiland kan zien. Na de lunch gaat u van boord bij een mooi strand waar u wandelt langs een lagune. Bij deze lagune zijn onder flamingo's te zien. U heeft de mogelijkheid om te gaan snorkelen vlakbij de Devil's Crown. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen deze dag.

Dag 6, woensdag; Galapagos - Guayaquil

Vandaag vliegt u vanaf het Baltra eiland terug naar Guayaquil. Hier wordt u naar hotel gebracht. Ontbijt is inbegrepen op deze dag.

Dag 7, donderdag; Guayaquil - luchthaven

U wordt naar de luchthaven gebracht, vanwaar u richting Amsterdam vertrekt. Ontbijt is inbegrepen op deze dag.

Dag 8, vrijdag; Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Omdat luchtvaartmaatschappijen maar een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar stelt, kan het voorkomen dat zodra u bij ons boekt de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar zijn. Met uw toestemming dienen wij, tegen een toeslag, uw reis in een andere klasse te boeken.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Verlenging Galapagos woensdag vertrek 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail