Laos Discovery Afbeelding Laos Discovery
Laos Discovery ***
Bestemming: Rondreizen Laos - Rondreizen

Laos Discovery

***

Ga mee op avontuur door Vietnam, Laos en Noord-Thailand. Geniet van de vele culturen, overheerlijke keuken, unieke gebruiken en adembenemende landschappen. Souvenirs shoppen in Vientiane, slenteren door de UNESCO stad Luang Prabang, naar de grotten in Vang Vieng en per rivierboot over de Mekong rivier. Je beleeft het allemaal tijdens dit 14-daagse avontuur!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Hanoi

Je reis begint in de hoofdstad van Vietnam met een welkomstinformatie. Hanoi is een levendige, romantische stad die wordt gekenmerkt door de Franse invloeden uit de koloniale tijd. Ontdek de tegenstelling tussen oud en nieuw. Bezoek oude Boeddhistische tempels, terwijl je onderweg de nieuwste BMW's voorbij ziet scheuren! Het oude stadscentrum van Hanoi is een wirwar van kleine straatjes volgepropt met leuke winkeltjes, cafeetjes en marktjes.

Dag 03-04 Vientiane

Vandaag een lange reisdag op weg naar de hoofdstad van Laos, Vientiane. Je doorkruist het hoogland van Vietnam, dwars over Ho Chi Minh trail. Vientiane heeft een ongekende charme met haar mix van culturen. Bezoek de levendige ochtendmarkt, de prachtige Wat Si Saket en de Haw Pha Kaew tempel. Sluit de dag af met een schitterende zonsondergang over de Mekong.

Dag 05-06 Vang Vieng

Met een lokale bus reizen we verder naar Vang Vieng, gelegen in een prachtige kromming van de Nam Song Rivier. Verken de vele grotten, slenter over de lokale markt of geniet simpelweg van het leven aan de rivier!

Dag 07-09 Luang Prabang

Vandaag vervolgen we onze reis naar Luang Prabang. Deze plaats is door UNESCO bekroond als best bewaarde stad in Zuidoost Azie. Ooit de Koninklijke hoofdstad van Laos, nu een uitnodigend dorp met prachtige tempels, paleizen en vriendelijke mensen. Het is heerlijk relaxen op een van de vele terrasjes langs de rivier.

Dag 10 Mekong Rivier

We zakken de Mekong af op een lokale rivierboot. Onderweg maak je kennis met de lokale bevolking. Kinderen zwaaien langs de kant en verwelkomen ons in hun dorpjes. Het leven van veel Laotianen speelt zich af rondom de Mekong rivier en onderweg zul je hier zeker veel van kunnen zien. We overnachten in een eenvoudig guesthouse in Pak Beng.

Dag 11 Chiang Kong

We vervolgen onze boottocht naar Chiang Kong, waar we 's middags aankomen. In deze plaats bevindt zich een belangrijke lokale markt.

Dag 12-13 Chiang Mai

Per lokale bus rijden we naar Chiang Mai, een prachtige stad die je uitstekend per fiets kunt verkennen. Ontdek de vele tempels, zoals de Wat Doi Suthep, vanaf waar je een schitterend uitzicht over de omgeving hebt. Neem ook eens een kijkje op de gezellige avondmarkt. In de avond van dag 13 neem je de nachttrein naar Bangkok.

Dag 14-15 Bangkok

Er staan geen activiteiten op het programma. Je kunt dus zelf nog even genieten van je laatste dagen in Thailand!

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 6 ontbijten Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Laos Discovery 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail