Maleisie Compleet 16 daagse rondreis Afbeelding Maleisie Compleet 16 daagse rondreis
Maleisie Compleet 16daagse rondreis ***
Bestemming: Rondreizen Maleisie - Rondreis

Maleisie Compleet 16daagse rondreis

***

Tijdens deze rondreis ziet u verschillende delen van Maleisie. U begint in Kuala Lumpur, reis naar het via de oostkust naar het noorden en via de westkust weer terug. Onderweg ziet u verschillende steden, dorpjes en veel natuur.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Maleisie Compleet

16 dagen / 15 nachten

Individuele rondreis

Tijdens deze rondreis ziet u verschillende delen van Maleisie. U begint in Kuala Lumpur, reis naar het via de oostkust naar het noorden en via de westkust weer terug. Onderweg ziet u verschillende steden, dorpjes en veel natuur.

Dag 1: Vertrek Amsterdam

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Kuala Lumpur.

Dag 2: Aankomst Kuala Lumpur

Als u aankomt op de luchthaven van Kuala Lumpur wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht.

Dag 3: Malacca dagexcursie

's Ochtends na het ontbijt wordt u opgehaald en rijdt u ca. 1,5 uur naar de plaats Malacca. In deze stad bezoekt u een aantal bijzondere plaatsen en gebouwen die tot het erfgoed van het land behoren. Het bezoek begint met een bezichtiging van de St. Pieterkerk die gebouwd is in 1710, de oudste kerk in het land die nog altijd gebruikt wordt. Na dit bezoek rijdt u naar de Porta de Santiago en de ruines van de St. Paulkerk waar 17e eeuwse Nederlandse graftombes te vinden zijn. Volgende stop is Christcurch waar u na de lunch een tocht maakt naar de Cheng Hoon Teng tempel, de oudste tempel in het land die nog in gebruik is. Aan het eind van de dagtocht maakt u een wandeling door Jonker Street, langs de oude huizen, naar de oevers van de Malacca Rivier. Hierna rijdt u terug naar Kuala Lumpur. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Dag 4: Kuala Lumpur

Na het ontbijt begint de dag met een bezoek aan het Plein van de Vrijheid. Hier bezoekt u het beroemde Sultan Abdul Samad gebouw. Daarna rijdt u verder naar het oude treinstation en de Petronas Twin Towers. Ook brengt u een bezoek aan de Batu grotten en het Royal Selangor Pewter bezoekerscentrum. In het centrum van Kuala Lumpur bezoekt u ook nog andere bezienswaardigheden. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 5: Kuala Lumpur - Taman Negara

De dag begint met het vertrek uit Kuala Lumpur, u rijdt naar Kuala Tembeling (ca. 4 uur). Bij aankomst bezoekt u het Nationaal Park en neemt u de boot naar Kuala Tahan (ca. 3 uur). Onderweg vaart u langs verschillende dorpjes in de jungle. Na een informatiefilm bij een bezoekerscentrum, maakt u een nacht wandeling door de jungle met een gids. Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Dag 6: Taman Negara

Deze ochtend maakt u een wandeling over de Canopy Walkway en de Teresek Heuvel met een gids. Deze avontuurlijke activiteit neemt u mee over een canopy pad van 530m lang en 50m boven de grond. Vanaf deze hoogte en vanaf de Teresek Heuvel heeft u een mooi uitzicht. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Dag 7: Taman Negara - Kuantan

Met de boot verlaat u Taman Negara en vaart u naar Kuala Tembeling. Hierna reist over het land verder naar Kuantan, de grootste stad aan de oostkust. Voordat u incheckt in uw hotel, krijgt u een korte rondleiding door de stad. De rest van de dag kunt u zelf indelen. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 8: Kuantan - Kuala Terengganu

Na het ontbijt bezoekt u het dorpje Cherating, een plaats met schilpadden, en een informatiecentrum. Daarna reist u verder en komt u door Kijal, bekend om de lernang (kleefrijst dat in de lengten van bamboe wordt geserveerd). Bij aankomst in Kuala Terengganu, bezoekt u de drijvende moskee van Sultanah Zaharah. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 9: Kuala Terengganu - Kota Bharu

U reist vandaag verder richting Kota Bhara. Onderweg stopt u bij Palau Duyong, waar meester bootmakers wonen. Voor u naar uw hotel gaat, bezoekt u het Che Minah Songket weefcentrum en de Kelantanese vliegermaker. Breng ook een bezoek aan de centrale markt. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 10: Kota Bharu - Penang

Na het ontbijt reist u richting Penang. U rijdt over de Oost-West snelweg, die door de bergen loopt en uitkijkt over het tropische regenwoud. Met een beetje geluk zal u moeten stilstaan omdat olifanten de weg oversteken. Zodra u aankomt in Penang, kunt u de rest van de dag zelf indelen. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 11: Penang

De dag begint met een bezoek aan de Kek Lok Si tempel, een boeddhistische tempel waar Mahayana Boedisme en traditionele Chinese rituelen samenkomen. De tocht gaat verder met de bezichtiging van de stad Georgetown. Hier bezoekt u de liggende Boeddha bij de Wat Chayamangkalaram, een van de grootste liggende Boeddhas in de wereld. Hierna bezoekt u het Fort Cornwallis van de Oost Indische Compagnie. De middag kunt u zelf indelen. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 12: Penang - Pangkor Eiland

Vandaag gaat de reis naar het zuiden, richting Lumut Jetty. Onderweg stopt u bij het orang oetan eiland, een klein eiland in het midden van een groot meer waar deze aapsoort leeft. Na aankomst in Lumut Jetty neemt u de boot naar het Pangkor Eiland. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 13: Pangkor Eiland

Deze dag kunt u zelf indelen. Pangkor is een klein eiland en bij het hotel kunt u een fiets of een motorfiets huren. Vlakbij Pangkor ligt het kleine eiland Pangkor Laut. Dit is een prive-eiland, dat u kunt bezoeken. Pangkor Village is een drukke plaats, waar veel gebeurt. In het bijzonder in de vroege ochtenduren, als de verse vis van vissers wordt verhandeld. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 14: Pangkor Eiland

Deze dag kunt u zelf indelen. Ontbijt is inbegrepen.

Dag 15: Vertrek Kuala Lumpur - Amsterdam

Vandaag wordt u naar de luchthaven van Kuala Lumpur gebracht vanwaar u terug vliegt naar Amsterdam.

Dag 16: Aankomst Amsterdam

Vandaag komt u aan in Amsterdam.

Inclusief

  • Maaltijden volgens programma
  • Vliegreis Amsterdam - Kuala Lumpur // Kuala Lumpur - Amsterdam
  • Excursies volgens programma
  • Transfers volgens programma
  • Engelstalige gids

Omdat luchtvaartmaatschappijen maar een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar stelt, kan het voorkomen dat zodra u bij ons boekt de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar zijn. Met uw toestemming dienen wij, tegen een toeslag, uw reis in een andere klasse te boeken.

Fotos � Tourism Malaysia



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Maleisie Compleet 16daagse rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail