Schilderachtig Montenegro Fly Drive Afbeelding Schilderachtig Montenegro Fly Drive
Schilderachtig Montenegro Fly Drive ***
Bestemming: Rondreizen Montenegro - Fly en Drive Montenegro

Schilderachtig Montenegro Fly Drive

***

plane hotel car


8 Dagen

Tijdens deze Fly Drive-vakantie heeft u de mogelijkheid om de nationale parken, historische monumenten en prachtige kustlijn van Montenegro te bezoeken terwijl u geniet van de rijke cultuur. De bijzondere uitzichten zijn adembenemend terwijl u langs bergwegen en langs de kust rijdt. Geniet van de ontspannen sfeer van de parken en het glinsterende water van de meren.Dag 1: Tivat - Niksic (ca. 85 km)


Aankomst op de luchthaven van Tivat, haal uw huurauto op en ga op weg naar Niksic, Montenegro's op een na grootste stad. De aanbevolen hoogtepunten van vandaag zijn het meer Slano, een kunstmatig meer met sprankelend blauw water, het Ostrog-klooster, de archeologische vindplaats Crvena Stijena, het Bedem-fort en de keizersbrug. Overnachting in Niksic of de omgeving.

Dag 2: Niksic - Durmitor Nationaal Park (ca. 75 km)


Na het ontbijt vertrekt u naar het nationale park Durmitor, gevormd door gletsjers en sinds 1980 beschermd door UNESCO. Verken de diepste kloven van Europa langs de rivier de Tara. Populaire activiteiten in het nationale park zijn onder andere wandelen, skiën, raften en vissen. Overnachting in de omgeving van Durmitor.

Dag 3: Een vrij te besteden dag in Nationaal Park Durmitor


Een volledige dag om te besteden in dit prachtige nationale park met de bergachtige natuur op zijn best. U kunt vandaag een rafting tour doen, een begeleide wandeling maken of zelfs canyoning gaan doen. Voor de meer avontuurlijke gasten kunnen we een begeleide wandeling naar de top van de Obla Glava-piek (2.303 m) regelen, terwijl we onderweg de ijsgrot Ledena Pecina verkennen. Overnachting in de omgeving van Durmitor.

Dag 4: Durmitor - Nationaal Park Biogradska Gora - Podgorica - Budva (ca. 183 km)


Begin de dag met het verkennen van het Biogradska Gora National Park, de thuisbasis van een van de laatst overgebleven oerbossen in Europa en vijf gletsjermeren op grote hoogte. Vervolg door dit prachtige landschap naar de hoofdstad, Podgorica, waar u wat tijd kunt besteden aan het verkennen van de stad voordat u verder naar het zuiden gaat. Op weg naar Budva raden we het Meer Skadar Nationaal park aan, langs de Albanese grens, en middeleeuwse kloosters in de omgeving. Overnachting in Budva of de omgeving.

Dag 5: Een vrij te besteden dag in Budva


Verken de oude binnenstad van Budva en historische monumenten, waaronder de kloosters Stanjevici, Podostrog, Rezevici & Gradiste en de kerken van Sv. Trojica, Sv. Ivan, Sv. Bogorodica & Sv. Sava. Als u geluk heeft, kunt u genieten van een lokale uitvoering in het stadstheater, omdat er in de zomermaanden veel shows worden opgevoerd. Met 17 stranden langs een kust van 21 km, staat Budva bekend als een van 's werelds mooiste kustlijnen. Overnachting in Budva of de omgeving.

Dag 6: Budva - Lovcen - Kotor (ca. 23 km)


Begin uw dag met een bezoek aan het Nationaal Park Lovcen, waar u Mt Lovcen vindt, de zwarte berg waar Montenegro zijn naam aan dankt. Mis het heiligdom van Petar II Petrovic Njegoš met zijn fantastische panoramische uitzichten naar Albanië en Kroatië niet. We raden aan om te lunchen in de omgeving Ivanova Korita van het nationale park. Aankomst in Kotor in de middag en tijd om de oude stad te verkennen. Overnachting in Kotor of de omgeving.

Dag 7: Vrij te besteden dag in Kotor


Een volledige dag om door te brengen in het prachtige stadje Kotor en zijn omgeving. Beklim alle 1.350 treden naar het Sint-Jansfort, bezoek het verlaten dorp Gornji Stoliv of cruise rond Boka Kotorska. Andere hoogtepunten zijn de kathedraal van Kotor, het Onze Vrouwe van de Rots-eiland en de Sveti Dorde-eilanden. Overnachting in Kotor of de omgeving.

Dag 8: Vertrek. Kotor - Tivat (ca. 11 km)


Ga naar de luchthaven van Tivat en laat hier uw huurauto achter voordat u incheckt voor de terugvlucht.

Dag tot dag in het kort:

Dag 1: Tivat - Niksic
Dag 2: Niksic - Durmitor Nationaal Park
Dag 3: Een vrij te besteden dag in Nationaal Park Durmitor
Dag 4: Durmitor - Nationaal Park Biogradska Gora - Podgorica - Budva
Dag 5: Een vrij te besteden dag in Budva
Dag 6: Budva - Lovcen - Kotor
Dag 7: Vrij te besteden dag in Kotor
Dag 8: Vertrek. Kotor - Tivat

Op maat


Deze reis kan aangepast worden aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld de rondreis in de andere richting maken? Wilt u in andere plaatsen logeren of wilt u langer op Montenegro blijven? Als u contact met ons opneemt, informeren wij u graag over de mogelijkheden.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht.

De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd. Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.

Inclusief
 • Retourvlucht Tivat
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • 8 dagen een huurauto, categorie small
 • Als u nu een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig € 28,00
 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven, entree-, benzine- tol- en parkeergelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • WA-dekking van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

 Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze. 
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.

Schilderachtig Montenegro Fly Drive 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail