De highlights van Nicaragua ***
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

De highlights van Nicaragua

***Rondreis o.b.v. Volgens programmaDe highlights van Nicaragua

12 dagen / 1 nachten

Geniet van de hoogtepunten van Nicaragua! Bezoek twee koloniale steden die ongeveer 500 jaar geleden ontdekt zijn, de architectuur en geschiedenis, het Ometepe eiland, s werelds grootste vulkaaneiland gelegen in een meer, San Juan del sur in de stille oceaan, Matagalpa, de bergen en koffie plantages.

Dag 1 Aankomst op Managua

U arriveert op het internationale vliegveld van Managua. Daar wordt u opgehaald en begroet door een van onze vertegenwoordigers, ook zorgt deze vertegenwoordiger voor uw vervoer naar de accommodatie, waar u uw eerste overnachting zult hebben.

Overnachting in het Angel Azul hotel, Standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 2 Colonial Leon & Hot Spring

Deze tour geeft u de mogelijkheid om de ruines van de eerste hoofdstad te zien, die door de Spaanse kapitein Fransico Hernandez de Codobra in 1524 ontdekt is. Anders dan Granada, is deze stad verhuist in 1610 door een vulkaanuitbarsting. De ruines van de oude stad Leon staan vanaf het jaar 2000 op de lijst van het Unesco werelderfgoedverdrag. Leon was 200 jaar de hoofdstad van Nicaragua, totdat het in 1851 vervangen werd door Managua. De Leons kathedraal is een van de grootste religeuze koloniaale gebouwen in Centraal Amerika. De overblijfselen van de onsterfelijke en internationaal bekende dichter, Ruben Dario zijn daar te vinden. We zullen de tour eindigen met een bezoek aan San Jacinto Hot Springs, en ziet u de indrukwekkende ketting.

Overnachting in het El Convento hotel, Standaard kamer, Inclusief ontbijt.

Dag 3 Matagalpa

Na het ontbijt vertrekken we naar Matagalpa, gelegen in de noordelijke regio van het land. Dit berggebied biedt prachtige natuur en omgeving. De vele heuvels bieden de mogelijkheid om te wandelen en andere natuurgerelateerde activiteiten te ondervinden. Matagalpa is ook beroemd om de koffie productie en het is de perfecte plek om meer te leren over het proces dat de koffieboon volgt om een kopje koffie te worden.

Overnachting in het Selva Negra, Bungalow, inclusief ontbijt.

Dag 4 Matagalpa

Vandaag heeft u een vrije dag, u kunt vandaag kiezen voor optionele tours die worden aangeboden door het hotel. Zo kunt u ervoor kiezen om te gaan paardrijden, een wandeltour te maken met of zonder gids en om de koffie tour te volgen.

Overnachting in het Selva Negra, Bungalow, inclusief ontbijt.

Dag 5 Granada

Na het ontbijt, vertrekken we naar het zuidelijke gedeelte van Grananada, we ariveren in de mooiste koloniale stad van Nicaragua.

Gebouwd door de Spaanse veroveraars in 1524, is Granada de beste plek voor toerisme door zijn schoonheid en koloniaale architectuur, charmante hotels, activiteiten om aan mee te doen,
het meer van Nigaracua, de eilanden, de Mombacho vulkaan met het natuur reservaat en Masaya en zijn folkore.

Overnachting in hotel Patio Malinche, standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 6 Masaya en de Pueblos

Deze tour start in de stad van Masaya. Hier zult u het oudste nationale park van Nicaragua bezoeken, de actieve Masaya vulkaan, ook bezoekt u het zijn kleine museum, wat is gebouwd ter herinnering aan de geschiedenis van de vulkaan. Hierna zult u de nieuwste markt met handgemaakte artikelen bezoeken, hier kunt u genieten van de creativiteit en de variatie van de Nicaraguaanse kunst die een koopje zijn.

Dag 7 het Ometepe eiland

Maak een onvergetelijke reis naar een van de mooiste plekken in Nicaragua. Het Ometepe eiland is een van de grootste eilanden van de wereld in een vers water meer. De excursie begint met een rit richting het zuidelijke deel van het land. Aangekomen bij San Jorges neemt u de pont die u naar het Ometepe eiland brengt. Hier kunt u genieten van het meest spectaculaire en meest indrukwekkende uitzicht van Nicaragua. We zullen plekken bezoeken zoals: de Green Puddle Lagoon, Santo Domingo beach, en de Ojo De Agua geizer.

Overnachting in het San Juan de isla hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 8 Waterval San Ramon

Deze waterval is een van de meest adembenemende atracties wat het eiland te bieden heeft. Kristalhelder water stroomt over de 140 meter hoge klif, die omringt wordt door weelderige vegetaties van vergroeid bos. U kunt in de middag zelf ervoor kiezen om te genieten van het strand en relaxed te zwemmen in het meer van Nicaragua, dit ligt tegenover het hotel.

Overnachting in het San Juan de Isla hotel, Standaard kamer, inclusief ontbijt.

Dag 9t/m 11 San Juan Del Sur

Reis naar de strandstad van San Juan del Sur.

Met een rijke geschiedenis zoals een zeepoort en een vis stadje en een van de meest populaire vakantiebestemmingen aan de stille oceaan, biedt San Juan een levendige mix van lokale cultuur en internationale sfeer. Ook is er een directe toegang tot een grootste variatie van activiteiten, sporten, het nachtleven, en de aangename omgeving maken San Juan del Sur tot een ideale locatie om te genieten van uw vakantie in Nicaragua.

Wij raden u aan om een heerlijke lunch te eten vlakbij het water, bij een van de meest prachtige stranden.

3 Overnachtingen in het Victoriano Hotel, Standaard Queen kamer, inclusief ontbijt.

Dag 12 Vertrek

Uw wordt vandaag weer terug gebracht naar de Penas Blancas Border van Managua.

Bij de reis inbegrepen

 • Het vervoer bij aankomst en vertrek
 • Alle beschreven bassis vervoer.
 • 1 overnachting in het Angel Azul Hotel, met een standaard kamer.
 • 1 overnachting in het El Concento hotel, met een standaard kamer.
 • 2 overnachtingen in het Selva Negra hotel, met een standaard kamer.
 • 2 overnachtingen in het Patio Malinche hotel, met een standaard kamer.
 • 2 overnachtingen in het San Juan de Isla hotel, met een standaard kamer
 • 3 overnachtingen in het Victoriano Hotel, met een standaard Queen kamer De leon Ruines, de City tour& modder poelen. Het bezoek aan de Masaya vulkaan, de kunstwerken en de handgemaakte werken. Een Ompetepe eiland tour. Een bezoek aan de Roman waterval. Alle belastingen en service kosten.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail