Fly Drive Rondreis het Mooiste van Andalusie Afbeelding Fly Drive Rondreis het Mooiste van Andalusie
Fly Drive Rondreis het Mooiste van Andalusie ***
Bestemming: Rondreizen Spanje - Fly Drive Andalusie

Fly Drive Rondreis het Mooiste van Andalusie

***

plane hotel car


8 Dagen

Andalusië ligt in het zuiden van Spanje en grenst in het zuiden en in het oosten aan de Middellandse Zee. Ten noorden van het gebied liggen van oost naar west de gebieden Murcia, Castilla La Mancha en Extremadura. Ten westen grenst Andalusië aan Portugal. Andalusië is de grootste regio van Spanje en bestaat uit acht provincies. Er zijn drie bergketens.Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Malaga-Cabra of Antequera (ca. 110 km)

Na aankomst op de luchthaven van Malaga en in ontvangstname van uw huurauto (indien geboekt) rijdt u via de mooie wegen van Andalusië naar het iwitte dorpi Cabra. Dit plaatsje heeft nog het typische Spaanse dorpsleven met enkele leuke terrasjes en pleintjes. Uw eerste kennismaking met de Spaanse zon!

Dag 2: Cabra - Granada - Cabra (ca. 210 km) of Antequera - Granada - Antequera (ca. 200 km)

Vandaag rijdt u in ca. 1,5 uur naar Granada, de prachtige stad aan de voet van de bergtoppen van de Sierra Nevada. Het oude centrum met veel winkels en de statige Ramblas heeft veel te bieden. Natuurlijk kunt u een bezoek brengen aan het Alhambra, het indrukwekkende paleizencomplex met schitterende tuinen dat boven de stad uitkomt.

Dag 3: Cabra - Córdoba - Sevilla (ca. 210 km)

Een klein uurtje rijden en u bent in de hoofdstad van het kalifaat Al Andalus: Córdoba, gelegen aan de rivier de Gualdaquivir. U kunt uw auto gratis parkeren aan de overkant van de rivier en de nieuwe brug over wandelen naar het oude centrum met één van de mooiste moskeeën, waarbinnen een gotische kathedraal is gebouwd. Cordoba heeft een wirwar van kleine straatjes waar u in de middag heerlijke tapas kunt eten. Aansluitend rijdt u door naar Sevilla.

Dag 4: Sevilla

Eén van de mooiste steden van Spanje met veel bezienswaardigheden. Maak een wandeling naar de Plaza Espana en het prachtige Maria Luisa Park met unieke paviljoens. Bezoek de enorme kathedraal met de Giralda en de bijzondere wijk Santa Cruz. Sevilla is een stad die dag en nacht bruist met zijn vele straatjes, winkels en grote pleinen.

Dag 5: Sevilla - Jerez de la Frontera (ca. 90 km)

Via mooie wegen en langs kleine dorpen komt in in Jerez de la Frontera, de Sherry Stad. De plaats ademt nog de echte Spaanse sfeer uit en u treft hier nog het rustige leven met veel bodegas, terrasjes en kleine winkels.

Dag 6: Jerez de la Frontera - Arcos de la Frontera - Ronda - Mijas (ca. 200 km)

Deze dag staat in het teken van de iwitte dorpeni. Na het prima ontbijt rijdt u naar Arcos de la Frontera, gebouwd op een enorme rots, met zijn beroemde Parador. U heeft vanaf hier een magnifiek uitzicht over de omliggende heuvels en velden. Aansluitend rijdt u door naar Ronda, hoog gelegen op een berg en gescheiden door een diepe kloof. Gebruik de lunch op een van de vele terrasjes van deze historische plaats. Aansluitend rijdt u naar het witte dorp Mijas voor de laatste 2 overnachtingen.

Dag 7: Mijas

Na een week van vele indrukken, kunt u vandaag een wandeling maken naar het oude dorpje Mijas. Mocht u naar het strand willen gaan, binnen 15 minuten met de auto bent u er zo! Ook kunt u een bezoek brengen aan de stad Malaga (ca. 25 km) om nog de laatste indrukken van het Spaanse leven te krijgen.

Dag 8: Mijas - Luchthaven Malaga - Amsterdam

Afhankelijk van uw terugvlucht kunt u misschien nog even de omgeving verkennen en aansluitend naar de luchthaven rijden om uw huurauto weer in te leveren. Uiteraard heeft u wel de mogelijkheid om uw verblijf nog te verlengen in Mijas, of in een van onze accommodaties aan de Costa del Sol.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

 • Heenvlucht naar Malaga
 • Terugvlucht vanuit Malaga


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie
Dag tot dag:
Dag 1: Malaga-Cabra of Antequera (ca. 110 km)
Dag 2: Cabra - Granada - Cabra (ca. 210 km) of Antequera - Granada - Antequera (ca. 200 km)
Dag 3: Cabra - Córdoba - Sevilla (ca. 210 km)
Dag 4: Sevilla
Dag 5: Sevilla - Jerez de la Frontera (ca. 90 km)
Dag 6: Jerez de la Frontera - Arcos de la Frontera - Ronda - Mijas (ca. 200 km)
Dag 7: Mijas
Dag 8: Mijas - Luchthaven Malaga - Amsterdam

Beschikbaarheid
Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive Rondreis het Mooiste van Andalusie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail